Společenství maminek s dětmi

Společenství maminek s dětmi

Společenství maminek s malými dětmi

Jsme společenství maminek na rodičovské dovolené, které mají chuť sdílet kromě různých mateřských témat i život s Ježíšem.

Program setkání závisí často na náladě dětí, kterých je někdy opravdu požehnaně, takže jedinou jistotou je to, že nikdy není nuda.

O co se ale snažíme, je modlitba za naše rodiny (a další úmysly) a četba evangelia, případně jiného zajímavého duchovního textu, a následné zamyšlení. Občas nechybí ani kytara a zpěv, případně ukazovací písničky pro děti. Jinak řešíme různá další témata, duchovní i neduchovní, co koho napadne, s čím se chce poradit či posdílet. Na děti čekají kamarádi a skříň plná hraček.

Snažíme se scházet každý čtvrtek od 9:30 do cca 11:30 na staré faře ve Frýdku. Píšu, že se „snažíme scházet“, protože vzhledem k tomu, že máme všechny malé děti, se někdy může stát, že nás je z důvodu nemocí málo a setkání odpadne. Anebo se z jiných důvodů sejdeme u někoho doma nebo někde v kavárničce.

Proto prosíme všechny maminky, které mají zájem se k nám přidat, aby se nejdříve ozvaly Ivetě Sochorové (725 854 199, [email protected]). Přidá vás do skupinky, kde řešíme aktuálně každé setkání podle situace.

Maminky